You are not logged in.

Woodkid

Beginner

  • "Woodkid" started this thread

Posts: 11

Date of registration: Jan 25th 2017

  • Send private message

1

Monday, February 13th 2017, 5:55pm

Oyuncularımı lobiye atıyor.

Merhabalar, bot saldırısı almamak adına bir çakma lobi açtım. 30günlük 4 kişilik sunucu aldım ve gerekenleri yaptım. Lobiye giriyor. authme lobide, loginini yaptıktan sonra (/login) kullandıktan sonra skript onu faction sunucuma gönderiyor. Fakat oyuncuların bazılarını durduk yere hatasız lobiye atıyor. Hatta bir oyuncumu her 2 dakikada bir rahat atıyor lobiye. Hata vs vermediğini söylüyorlar paneli kontrol ediyorum connected-disconnected dışında bir şey görünmüyor. Sebebi ne olabilir?

Yiğit Bey

Beginner

  • "Yiğit Bey" is male

Posts: 24

Date of registration: Feb 11th 2017

  • Send private message

2

Monday, February 13th 2017, 9:29pm

BungeeCord ayarlarınızı kontrol edin. Ayrıca sorunu tam olarak açarmısınız? Oyuncuyu lobiye atarken ne gibi mesajlar gösteriyor?

Alçak yerde tepecik kendini dağ sanar.

Woodkid

Beginner

  • "Woodkid" started this thread

Posts: 11

Date of registration: Jan 25th 2017

  • Send private message

3

Tuesday, February 14th 2017, 5:32pm

Oyuncularım bir mesaj göstermediğini söyledi. Sorunda orada zaten.

IbrahimKoc

Professional

  • "IbrahimKoc" is male
  • "IbrahimKoc" has been banned

Posts: 2,633

Date of registration: Jan 17th 2014

Occupation: Geliştirici

  • Send private message

4

Tuesday, February 14th 2017, 8:45pm

Skripti kontrol edin.
Tam yazılmamış olabilir bu yüzden random olarak oyuncuları tekrar dan login yapıldığı yere atıyor olabilir.
Ayrıca bunun için skript gerekli mi?
Bungeecord config den kolayca yapılıyor diye biliyorum.

Rate this thread