Benim bir sunucum var fakat bulunduğum bölgede hat olmadığı için sunucumu halka açma işlemini yapamıyorum. Bu yüzden cloud server kullanmam zorunluluk oldu. Sunucuma şimdiye kadar yapılmış olanlardan daha nitelikli misafir-kayıt sistemi, rütbe sistemi, ekonomi sistemi, arazi sistemi, takım sistemi, meslek sistemi, küçük oyunlar (Şuan sadece spleef ve paintball) sistemi kodladım (Tamamı kendi yapımım). Benim bir ekibim yok; bu açığımı kapatmak için oyun içi rehberlik yapması adına uygulamalar kodladım. Oyuncular gerek ilk yapılan görevlerinde gerek yardımcı npclerden oyun içi bilgi alabiliyorlar. Oyun sohbetini düzenlemesi açısından yine kodlamalarda bulundum. Kodlarımın ram veya hafıza sıkıntısı yaşatacağını düşünmüyorum. TS3 Kullanabilirim fakat sürekli değil çünkü bilgisayarımı ancak salonda (aile ortamında) kullanabiliyorum. Eğer sunucuma herhangi bir şekilde zorlama etkide (oyun içi yapmış olduğum satışlara, sunucu yönetim şeklime, ekibime, oyuncuma, kodlarıma vb.) bulunmayacaksanız, sunucudaki tek söz ve paylaşım hakkı olan kişinin ben olduğumu doğrulayacaksanız ve TS3 durumum sizin için sorun teşkil etmiyorsa bu görevi üstlenmeyi, sizinle çalışmayı çok isterim. Ayrıca güvenilir kişilerle sizin referansınızla ekip oluşturmaktan da mutluluk duyarım. Saygılar.